Gastronómia je krásny odbor, posúvajte ho s nami každý deň o kúsok ďalej
Idem na to
Pracovné príležitosti
Spokojní zamestnanci robia spokojných hostí
Čím väčší zmysel pre vás práca má, tým spokojnejší ste aj v osobnom živote. Veď v práci trávime priemerne viac ako 35 rokov. Preto je dôležité si správne vybrať.
O to, aby mala pre vás práca zmysel a aby ste boli spokojnými zamestnancami, sa staráme každý deň. Osobný prístup, nadštandardné pracovné ohodnotenie a zamestnanecké výhody, možnosť kariérneho postupu, aktivity na posilnenie tímového ducha, zázemie silnej gastronomickej spoločnosti a dôraz na osobný rozvoj. To sú atribúty, ktoré si naši zamestnanci cenia najviac.
Chcete sa aj vy opäť tešiť do práce? Pridajte sa k nám do rodiny Kolkovna Restaurants Slovensko.
Otvorené pozície, uvarené pre vás na mieru
Alebo nie? Skontaktujte sa s nami tu
Čašník/čašníčka pre Kolkovnu
S úsmevom do práce
Šikovný čašník, šikovná čašníčka, sme radi, že ste prišli na našu kariérnu stránku! Hľadáte prácu, do ktorej budete chodiť s úsmevom? Už tu na vás čakáme. S rozvojom Kolkovna Restaurants Slovensko a otváraním nových podnikov prichádzajú aj nové pracovné príležitosti pre vás. Šikovných čašníkov a servírok nie je nikdy dosť, preto nám napíšte ešte dnes. Ozveme sa vám všetkým s konkrétnou ponukou.
Výčapník pre Kolkovnu
Bez lásky k pivu to nepôjde.
Sladovník pivo varí, výčapník ho robí. To je naša hlavná zásada a kvalita čapovaného piva je u nás na prvom mieste. Preto je pozícia výčapníka pre Kolkovnu veľmi dôležitá, zodpovedná a dalo by sa povedať, že je takmer poslaním. Poslanie robiť pivu česť. Máte skúsenosti ako výčapník alebo sa chcete učiť od nášho majstra výčapníka Pavla Pressburga? Napíšte nám, ozveme sa vám všetkým späť.
Kuchár
Kuchárske remeslo nie je práca, je to životný štýl
Ak ste už niekedy ako kuchár pracovali, asi viete, čo tou prvou vetou myslíme. Ak s ňou súhlasíte a máte práve náladu v duchu „hľadám si prácu“, ozvite sa nám. U nás si to dokážeme urobiť aj pekné. Kuchárov na rôzne pozície, prípravárov, hotovkárov, na gril, na studenú kuchyňu hľadáme do viacerých našich podnikov. Všetko záleží na dohode, na tom, čo viete a čo chcete variť.
Brigádnik/-čka obedy
Neleňošte, poďte zarábať
Máte v čase obedov voľno a nechcete ich tráviť leňošením? Poďte k nám obsluhovať milých hostí. Od pondelka do piatka od 10:30 hod. do 13:30 hod. potrebujeme pomoc na pľaci. Práca je nenáročná, ale zodpovedná, vhodná aj pre šikovné študentky alebo mamičky v domácnosti.
Vaša nová pracovná príležitosť čaká práve tu
Dvere máme otvorené
Či už vás gastronómia len baví a chceli by ste sa posunúť na profesionálnu úroveň, alebo hľadáte novú príležitosť, ale uvedené pozície vás nezaujali, napíšte nám. Pre šikovných budúcich kolegov nájdeme uplatnenie vždy.
Chcete u nás pracovať?
Ako u nás prebieha nábor nových kolegov
Pre ľudí s chuťou pracovať sa miesto vždy nájde
V Kolkovna Restaurants Slovensko otvárame nové podniky, a preto vo svojom tíme radi privítame šikovných kolegov s chuťou pracovať, a to aj bez skúseností.
Všetky správy, životopisy a e-maily, ktoré nám so žiadosťou o zamestnanie pošlete, si dôkladne prečítame a porovnáme s pozíciami, ktoré sú u nás momentálne voľné. Manažér zodpovedný za pozíciu, na ktorú by ste boli ideálnym kandidátom, sa s vami následne skontaktuje a dohodne sa s vami na osobnom pohovore. Počas osobného pohovoru vám predstaví podnik, pracovnú náplň, naše očakávania a, samozrejme, aj odmenu a zamestnanecké výhody za vašu prácu. Opýta sa vás na vaše očakávania, skúsenosti a motiváciu. Zároveň budete mať priestor na to, aby ste sa opýtali na všetko, čo vás v súvislosti s prácou u nás zaujíma.

Perfektná partia
Všetko je o ľuďoch
Dobrá nálada v práci je základ. Sme jedna partia a niekedy hovoríme, že aj rodina. Vzájomne sa k sebe správame s rešpektom a úctou. Navzájom si pomáhame a zastupujeme sa. Ak jeden nemôže, druhý ho zastúpi a naopak. O skúsenosti sa delíme. Skrátka, vieme, že spolupráca všetkých kolegov naprieč celým podnikom je potrebná. Pravidelne sa stretávame na ranných poradách, kde preberieme všetko dôležité, čo sa udialo, a naplánujeme, čo sa diať bude. Keď je to potrebné, zaberieme a makáme ako kvasinky pri výrobe piva, ale vieme aj odpočívať. Možno práve pri spoločnom pive, víne alebo hokejovom zápase.
Aby všetko fungovalo ako dobre namazaný stroj, musíme komunikovať otvorene. Na tom u nás staviame. Máte otázku, nápad, problém alebo vás niekto hnevá? Tak to povedzte. Iba tak môžeme nájsť riešenie.

Vzdelávanie
Vzdelanie je dôležité
A na pravidelnom vzdelávaní našich zamestnancov nám záleží ešte o trochu viac. Preto sa u nás môžete tešiť na pravidelné kurzy a školenia, ktoré vás v profesionálnej sfére vždy posunú o kúsok ďalej.
Nielenže vám profesionálne starší kolegovia odovzdajú svoje skúsenosti, ale vás aj radi pošleme na kurzy, ktoré si sami vyberiete. Chcete byť najlepším barmanom, výčapníkom, šéfkuchárom v Kolkovna Restaurants Slovensko? Makajte na sebe a my vás podporíme.

Zaučíme aj gastronadšencov
Chcieť je niekedy viac ako vedieť
Učarovala vám gastronómia a radi by ste sa v nej uplatnili aj pracovne? Ste nadšeným hobby kuchárom, a keď doma navaríte, sú všetci v siedmom nebi a počúvate vety typu: „Ty by si sa tým mal živiť“? Milujete vôňu kávy? Máte radi pivo, a keď pozorujete výčapníka, najradšej by ste mu poradili, ako to má robiť?
Základom je nadšenie a chuť do práce. Veľmi radi posunieme vaše nadšenie na vyššiu úroveň a pomôžeme vám prehupnúť sa do profesionálnej sféry. Dostanete svojho mentora, ktorý s vami bude pracovať a každý deň vás posunie o kúsok ďalej. Možno sa jedného dňa aj vy stanete mentorom nadšeného začiatočníka.
